Re: index not used for query


arnab kumar pan <arnab2...@...>
 

facing same issue while creating mixed index, can you share your elasticsearch configuration?


On Tuesday, September 24, 2019 at 7:26:43 PM UTC+5:30, aw...@... wrote:
Hello

I have made an index for vertex property "id", the index is enabled, but still it is not used for the query according to the profiler. Please, give me advice on how to make index work.

gremlin> vindex = mgmt.getGraphIndex("byId")
gremlin
> vindex.fieldKeys
==>id

mgmt
.awaitGraphIndexStatus(graph, vindex.name()).status(SchemaStatus.ENABLED).call()
==>GraphIndexStatusReport[success=true, indexName='byId', targetStatus=[ENABLED], notConverged={}, converged={id=ENABLED}, elapsed=PT0.001S]

gremlin
> g.V().has('id', '-9032656531829342390').profile()
==>Traversal Metrics
Step                                                               Count  Traversers       Time (ms)    % Dur
=============================================================================================================
JanusGraphStep([],[id.eq(-9032656531829342390)])                       1           1        2230.851   100.00
   
\_condition=(id = -9032656531829342390)
   
\_isFitted=false
   
\_query=[]
   
\_orders=[]
   
\_isOrdered=true
  optimization                                                                                
0.005
  optimization                                                                                
0.026
  scan                                                                                        
0.000
   
\_condition=VERTEX
   
\_query=[]
   
\_fullscan=true
                                           
>TOTAL                     -           -        2230.851  


Join janusgraph-users@lists.lfaidata.foundation to automatically receive all group messages.